помогите на сегодня написать сочинение на тему---1.природне явище веселка. 2.до...додати тридцять буде сто................. А сімдесят............. Б семидесяти............ В сімдесяти............

Ответы

Ответ дал: Frella
15

Природне явище веселка

Веселка, або райдуга - одне з найкрасивіших чудес природи, яким люди не припиняють милуватися.

Веселка це оптичне явище в атмосфері, що являє собою одну, дві чи декілька різнокольорових дуг. Кольори веселки можна визначити за таким реченням: «Чи Омелько Жити Зможе Без Своїх Фантазій?» У цьому реченні перші літери слів позначають кольори веселки.

Найчастіше веселку пов’язують з дощем. Веселку можна побачити до, під час і після дощу, крім того, у яскраву місячну ніч можна побачити веселку від Місяця. Веселку можна побачити коло водоспадів, фонтанів, поливальних пристроїв.

В давні часи, коли люди ще не знали походження веселки, їй приписували магічні й релігійні властивості. Вважалося, що веселка - це символ божої милості. І до цього часу в іудаїзмі, наприклад, іудеям забороняється дивитися на веселку. Про веселку складали легенди, приписували їй дивовижні властивості. У древніх греків богиня веселки Іріда виступала як посередниця між людьми і богами.

Вважається що першою людиною, яка пояснила природу веселки з точки зору фізики був Репе Декарт. І зроби він це у 1637.

Та не зважаючи ні на що, веселка продовжує радувати нас своєю красою і піднімати настрій як малечі, так і дорослим людям.

Вас заинтересует