твыр роздум якою повинна бути справжня людина

Ответы

Ответ дал: bodko
15

Народна мудрість говорить:"щоб справжньою людиною стати,треба добре працювати".Отже,праця - це першооснова людського життя,яка створила людину.А тому, мені здається,без праці немає справжньої людини.

Над великою силоюпраці я задумався ще в дитинстві.А допомогла мені в цьому казка "Дідова дочка і бабина дочка".Дідова дочка виросла ву праці.Праця зробила її лагідною.Абабина дочка - нероба,ледача,за що і була покарана. І тоді я прийшов до висновку: щоб чогось досягти ,треба працювати.

Побажання синові  вирости справжньою людиною звучить у поезії  М.РИЛЬСЬКОГО "Синові".Батько ,хоче щоб його син виріс справжньою людиною :чесною.чуйною,працьовитою,любячою,вірним словом або обовязку.

Ще одна мудрість гласиь :Земля не може жити без сонця,а людина без щастя"тому мені здається,що людина повинна бути ще і щасливою,мати багато друзів.

     Такою,на мою думку,має бути справжня людина

 

Ответ дал: Katte17
17

Ми всі живемо у цьому світі заради чогось...Ми на щось розраховуємо,шукаємо друзів,будуємо кар*єру,чимось чомусь....Але не думаємо про наслідки усьго цього...Ми не думаємо про те,що ,навіть,сама дорога серцю людина може завдати удар ножем у спину...Часто забуваємо про те,що нам багато людей,нажаль, заздрять...Забуваємо посміхнутись зранку...А потім ми ще задаємо питання "Чому все так?Я гіден(гідна)більшого!"Але не так часто ми замислюємось :"Якою повинна бути справжня людина"Наприклад,я вважаю,що правжня людина повинна бути чесною .Також в справжній людині,на мою думку,повинна бути цілеспрямованість,адже справжня людина повинна дійти до мети котру вона перед собою поставила.Справжня людина не має права брехати,адже насамперд вона буде брехатии не оточуюючим,а самій собі,що просто жалюгідно.Людина з великої літери "Л" повинна відстоювати своє слово та віддавати відповіть за свої вчинки

Зараз стає все помітніше те,що всі якісь похмурі і весь час окутані занепокоєні своїми проблемами....Я розумію,що тяжко,але завжди було тяжко,але ж скільки всього було пережито! Хіба зараз прийшов час зупинитись?...-Ні,не думаю...

Якби кожна людина хоча б трішки замислювалась над вище сказаним, то й життя кожного з нас і життя суспільства в цілому стало б кращим та більш повноцінним.

Вас заинтересует