Написати невеликий твір-роздум (1 тема на вибір)
1) Біблія та її значення в житті мого сучасника (на прикладі прочитаних творів).
2) Найскладніша заповідь
3) Головні цінності християнства (на прикладах з прочитаних оповідей).
4)Біблійні сюжети, які мене найбільше вразили.

Ответы

Ответ дал: fomaanna3
1

Ответ:

твір на тему Біблія та її значення в житті мого сучасника

Объяснение:

Біблія має вчить, як поводитися в сімʼї, з дітьми, батьками, друзями, на роботі, у хворобі, у бідності, у гніві, у сварці. Тут можна знайти відповідь на будь-яке питання. Це криниця мудрості та сили.

Божественна книга наставляє нас шанувати батька та матір своїх, поважати старість. Це одна із ключових заповідей Господа, вічне моральне повчання нам. Його сенс полягає у повазі до батьків та послуху. Діти повинні віддавати належне батькам своєю допомогою, вшановувати їх своєю турботою, коли вони потребуватимуть цього.

На сьогодні безліч шлюбів розпадаються. Однією з причин є те, що подружжя не може щиро прощати одне одного. Біблія вчить нас бути терпимими до чужих слабкостей, великодушно прощати помилки. Вивчаючи слово Творця, ми станемо мудрішими, зміцнимо наші стосунки одне з одним.

Важлива сфера, яку пояснює Біблія — як жити зі своїм оточенням. Всі книги з психології, що були будь-коли написані, поступаються Святому Письму, часто повторюючи біблійні принципи. Ісус Христос, живучи на землі, закликав нас чинити з іншими людьми так, як нам хотілося б, щоб чинили з нами. «Полюби ближнього свого, як самого себе» — це «золоте правило», яке є наріжним каменем людських стосунків. Не слід лише відповідати на добрі відносини. Тут прихований глибокий сенс. Потрібно першим виявляти ініціативу у добрих вчинках, а не очікувати цього від інших. Отже, якщо кожен починатиме з себе, багатьох проблем можна уникнути та досягти взаєморозуміння й миру в масштабі планети.

Вас заинтересует