ДАЮ 90 БАЛІВ. ТЕРМІНОВО!!!!!!!

Дати відповіді на питання
• Кого звинувачує у своїх бідах Мойсей?
• Якими художніми засобами автор розкриває образ Мойсея?
• Які риси притаманні характеру Мойсея?
• Чи є які хиби в Мойсея?
• Чому смерть Мойсея змусила народ переглянути свої погляди і раптово осягнути Боже призначення?
•3 ким ми можемо зіставити образ біблійного вождя?
• Чим приваблює вас образ Мойсея?​

Ответы

Ответ дал: bogdannelnikov
1

Ответ:1. Мойсей звинувачує фараона Єгипту в своїх бідах, так як саме він відмовляє йому в свободі і не дозволяє ізраїльтянам піти з Єгипту.

2. Автор розкриває образ Мойсея за допомогою таких художніх засобів, як опис його фізичних рис (наприклад, займисті очі), його мова і дії (наприклад, порятунок єгипетського раба).

3. Характеру Мойсея притаманні такі риси, як рішучість, мудрість, терпіння, сміливість, співчуття і вірність.

4. Мойсей не позбавлений характерних для всіх людей недоліків. Наприклад, його недовіра і сумніви в своїх здібностях, які проявляються, коли він не хоче прийняти місію від Бога.

5. Смерть Мойсея змусила народ переглянути свої погляди і осягнути Боже призначення, так як вона була прямим доказом того, що Мойсей був обраним Божим вождем і що його слова і діяння були Божою волею.

6. Образ біблійного вождя Мойсея можна зіставити з іншими великими лідерами і провісниками, такими як Ісус Христос або Мухаммад, які також вели свій народ до віри і звільнення.

7. Образ Мойсея приваблює своєю рішучістю, мудрістю і незмінною вірністю Богу, а також його здатністю вести народ і втілити Боже призначення.

Объяснение:

Вас заинтересует