історія з біблії про віру​

Ответы

Ответ дал: MaksimYchenik796
1

Є багато історій в Біблії, які акцентують увагу на вірі. Одна з найвідоміших історій з цього погляду — історія про Авраама і його сина Ісаака, яка може бути взята як приклад великої віри в Бога.

В Книзі Буття (Бут. 22:1-19) розповідається, як Бог випробовує віру Авраама. Бог викликає Авраама принести свого єдиноногого сина Ісаака в жертву. Це було великим випробуванням для Авраама, оскільки Ісаак був обіцяним Богом спадкоємцем, через кого мала бути велика нація.

Авраам, вірячи в Божий план і маючи повну віру в Бога, підкоряється Божій волі. На вершині гори Морія, коли Авраам має вже пристосувати свого сина до жертви, Бог втручається і забороняє йому вбивати Ісаака. Бог бачить віру Авраама і надає агнець в жертву замість Ісаака.

Ця історія вказує на те, як віра в Бога може випробовуватися важкими ситуаціями, але також як вона може призводити до неймовірних виявів Божої віри. Вона вдихає віру та відданість у трудних часах і нагадує, що в Біблії часто великі випробування видаються, щоб привести до ще більшого благословення віри.

Ответ дал: DeNusK0
0

Ответ:У посланні Євреям 11:1 сказано: «А віра – то підстава сподіваного, доказ небаченого». Імовірно, жодна інша складова християнського життя не є важливішою за віру. Ми не можемо її купити, продати або поділитися з кимось. Отже, що таке віра та яку роль вона відіграє в християнському житті? Словник визначає віру як «переконання, прихильність або довіру до когось чи чогось, зокрема без логічних доказів». Інше визначення віри: «довіра й посвячення Богові». Біблія значно більше говорить про віру та її важливість. Справді, вона настільки важлива, що без неї ми не можемо бути з Господом і догодити Йому (Євреям 11:6). Вірити означає покладатися на єдиного, істинного Бога, фактично не бачачи Його.

Объяснение:

Вас заинтересует