Доберіть український відповідник до слова ІМІДЖ. Обидва слова уведіть до самостіно складеного висловлювання "Чи впливає мовлення людини на її імідж?"

Ответы

Ответ дал: мамбая
1

образ,виловлювання я не знаю...

Ответ дал: таня90
13

      Слово "імідж" у перекладі з англійської означає "образ".Імідж людини- це думка про цю людину у групи людей,що виникає внаслідок прямого їхнього контакту з цією людиною або внаслідок отриманої про цю людину інформації від інших людей.
    Імідж людини формується поступово, завдяки постійній праці над собою, своїми професійними, діловими, особистими якостями, знаннями, манерами, одягом, зовнішністю та умінням спілкуватися.Без самоіміджу неможливо досягти великих успіхів у будь-якій сфері діяльності.
  Формування думки про іншу людину відбувається вже з перших десяти секунд спілкування з нею. Головна цінність іміджу полягає в умінні його носія будувати діалог. Під час спілкування особистість або підтверджує і закріплює бажаний імідж, або ж губить його. З мовної культури, обсягу і характеру лексикону, інтонації, манер  пізнається особистість.Тому слід контролювати свою мову, уважно стежити за жестами у процесі спілкування.

Вас заинтересует