Складіть і запишіть твір про осінь, використовуючи такі прикметники: золота, лагідна, щедра, багряна, жовтолиста, журавлина,мінлива, шкільна.

 

 

 

Помогите пожалуйста до завтра, а то мозги вообще не работают!!!

Ответы

Ответ дал: alex0811
182

Ось прийшла золота осінь!Перекрасила листя на деревах у жовтий колір.Покликала школярів у школу.Осінь лагідна і щедра на врожаі овочів і фруктів.В цю пору навколо яркі барви.Багряний і золотий усюди,куди не подивись.Тільки журавлина горить червоним кольором. вот все чо я мог придумать.

Ответ дал: marik353
99

Вже закінчилось тепле літечко і наступила золота осінь.Осінь,яка є для мене є прекрасною,лагідною,яка своїм мінливим характером манить на якісь здобутки,подвиги.Одночасно осінь-це початок шкільного року.Шкільна пора-це найкраща пора у нашому житті.Це пора закоханості,досягнень,нових порогів у житті.Осінь для мене є щедрою,так як достигають всі овочі і фрукти,які підтримують наш організм взагалі,а у шкільному році найбільше.Осінь одна з найкрасивіших і найщедріших пор року.Дерева змінюють свій одяг із зеленого на багряний та жовтогарячий.Жовтолиста,журавлина осінь-це пора року у якій я народжений.

Вас заинтересует