Привести приклади стилів мовлення

Ответы

Ответ дал: OrAcUl
306

Художній
Людський мозок схожий на маленький порожній горище, який ви можете обставити, як хочете. Дурень натягніть туди всякої мізерії, і корисні, потрібні речі вже нікуди буде всунути, або в кращому випадку до них не докопаєшся. А людина тлумачний ретельно відбирає те, що він помістить в свій горище. Він візьме лише те, що йому знадобитися для роботи та всі розкладе в зразковому порядку. Даремно люди думають, що у цієї маленької кімнатки еластичні стіни ...
Артур Конан Дойл. Етюд у багряних тонах

Розмовний
- Мій дорогий друже, що ви можете сказати про цю зірці?
- Ну, Холмс, чорт візьми, навіщо це треба зараз, ну це ж Полярна зірка, онауказивает шлях на північ, ось все ...
- Це ж елементарно, Ватсон, у нас вкрали палатку!

Публіцистичних
Народне прислів'я говорить: «Риба тухне з голови». Ось звідси і починаються всі проблеми, з черепної коробки, як це не здається просто. За його межами може відбуватися все, що завгодно, але команди починають надходити звідси, інформація спочатку надходить у головний мозок.
Що таке мозок? Це - хороше, точне пристрій. Когось трошки лякає це механічне порівняння головного мозку, припустимо, з комп'ютером. Мене не лякає, тому що я не говорю, що комп'ютер - точна копія. Це просто образ, з яким зручно співвіднести порівняння дії головного мозку на тело.Мне подобається фраза одного російського філософа, який говорив: «Суть життя людини - в русі. Від абсолютної віри - до абсолютного знання ». Дуже цікава фраза, тому що абсолютне знання практично ніколи не буде досяжною, але це і є сенс людського життя - можливість руху і пізнання .. Тому, коли люди говорять, що людський мозок працює на скількись там відсотків, то це не зовсім правильно. Він, звичайно, працює на всі сто відсотків, інакше б ми з вами не жили. Інша справа - на скільки ми використовуємо його можливості, який відсоток інформації пропускаємо?

НАУКОВИЙ
Традиційна нейроінформатіка підходить до створення нейромереж грунтуючись на принципі, який говорить про те, що чим складніше завдання, тим більш великі нейронні мережі або їх конгломерати потрібно використовувати. Однак це не завжди вірно. Використання в якості базового елементу сучасних штучних нейромереж формального нейрона приводить до того, що за рахунок повної абстракції від складного біологічного нейрона виникають технічні обмеження на можливості таких нейромереж. Але й використання біонічного нейрона, зробленого максимально близько до біологічного, так само не має можливості через його многоструктурное складності. Таким чином, виникає необхідність пошуку універсальної нейробіоніческой парадигми, спрямованої на аналіз механізмів, закономірностей і принципів, призначених для створення і роботи нової базової основи нейрокомп'ютерів, що поєднує в собі простоту проектування класичних нейромереж та базову складність і багатофункціональність біонічних нейронів.

ОФІЦІАЛЬНО  ДІЛОВИЙ стиль
Доповідна записка.
Доводжу до вашого відома, що названий учень не використовує можливості свого головного мозку для розв'язання домашніх завдань. Прошу вжити відповідних заходів.

Вас заинтересует