Жарт - це коли весело всім

Ответы

Ответ дал: OrAcUl
24

Жарт - це весело! Але не завжди і не для всіх. Щоб жарт вдалася, вона не повинна мати сумних наслідків. При чому ні для жартівника, ні для розігруваного. Але часто жартівники не прораховують наслідків і самі ж потім страждають. Ось, наприклад, реальний, хоч і давній, випадок. Стався з американськими студентами в 19 столітті які були проїздом у штаті Меріленд.

Якось один із юнаків вирішив написати любовну записку, де пропонував руку і серце. До студентів в номер прийшла покоївка - негарна стара. І юнак, вирішивши пожартувати над нею, вручив лист. Та вся зашарілася, вибігла на вулицю. Хлопці були задоволені - жарти вдалися. Але незабаром повернулася покоївка. При чому, разом з шерифом. Виявилося, що в цьому штаті можна одружуватися без вінчання.

І тому шлюб вже відбувся. Юнак не вірив в те, що відбувається, але вже був одружений. А все за тим же законом, для розлучення було необхідна згода його новоспеченої дружини. І в даному випадку розлучення був неможливий - це було перше і єдине речення, яке коли-небудь робили покоївки. Ось так - одна проста жарт кардинально змінила життя одразу двох людей. Тому жартуєте обережніше ;)

Вас заинтересует