Помогите, английский язык 7 класс стр. 170, упр. 7. 1) River Severn in the longest in the Great Britain


rokitkomaksim: а книга то хоть какая хахахахаххаха
odgrhfsbhegefybehi: Здравствуйте. Можно задать вопрос?
svetasaghately22: Нужно закрепить фото к задаче

Ответы

Ответ дал: svetasaghately22
0

Ответ:1) River Severn is the longest river in the Great Britain.

Correct Answer: River Severn is the longest river in Great Britain.

2) Washington is the capital of United States of the America.

Correct Answer: Washington is the capital of the United States of America.

3) Jannat speaks German very well. Last summer she went to the

Germany with her family.

Correct Answer: Jannat speaks German very well. Last summer she went to Germany with her family.

4) I have recently used the services of this travel agency to book a

cruise in Mediterranean.

Correct Answer: I have recently used the services of this travel agency to book a cruise in the Mediterranean.

5) The Mount St. Helens is the volcano located in the Washington.

Correct Answer: Mount St. Helens is a volcano located in Washington.

6) The Mount Everest is the highest mountain in the world.

Correct Answer: Mount Everest is the highest mountain in the world.

7) My grandparents live in the Naryn.

Correct Answer: My grandparents live in Naryn.

8) My dream is to visit California.

Correct Answer: My dream is to visit California. [It's OK]

9) The Korea is near the Japan and China.

Correct Answer: Korea is near Japan and China.

10) Australia is a very big continent.

Correct Answer: Australia is a very big continent. [It's OK. But, it would be better if it was written: Australia is a big continent.]

11) Osh gets very hot in the summer.

Объяснение: я надеюсь это то что вы искали дайте мне 5 звездчек пожалуйста

Вас заинтересует