• Предмет: Литература
  • Автор: valiress0
  • Вопрос задан 3 месяца назад

допоможіть терміново!!!!!

Приложения:

Ответы

Ответ дал: boberchik2811
1


**Альфа і омега**

Цей вислів означає початок і кінець, перше і останнє. У Біблії він використовується для позначення Бога, який є всемогутнім і всезнаючим.

**Блудний син**

Цей вислів означає людину, яка відступила від Бога і відійшла від праведного життя. У Біблії він використовується для позначення людини, яка чинить гріхи і відкидає Божу любов.

**Вавилонське стовпотворіння**

Цей вислів означає безлад, шум і метушня. У Біблії він використовується для позначення ситуації, коли люди не можуть зрозуміти один одного і не можуть працювати разом.

**Вмивати руки**

Цей вислів означає уникати відповідальності за щось. У Біблії він використовується для позначення людей, які відмовляються визнавати свою провину.

**Каїнова печать**

Цей вислів означає прокляття. У Біблії він використовується для позначення Каїна, який убив свого брата Авеля.

**Камінь спотикання**

Цей вислів означає щось, що заважає або спричиняє спокусу. У Біблії він використовується для позначення людей або речей, які можуть спокусити людину на гріх.

**Кесарю - кесареве, Боже Богові**

Цей вислів означає, що потрібно розділяти світські та духовні справи. У Біблії він використовується для позначення того, що люди повинні підкорятися земним законам, але водночас вони повинні поклонятися Богові.

**Манна небесна**

Цей вислів означає їжу, яка дається людям з небес. У Біблії він використовується для позначення їжі, яку Бог дав ізраїльтянам під час їхнього 40-річного блукань по пустелі.

**Не розсипайте бісеру перед свиньми**

Цей вислів означає, що не потрібно дарувати цінні речі людям, які не цінують їх. У Біблії він використовується для позначення того, що не потрібно говорити про духовні речі людям, які не розуміють їх.

**Не хлібом єдиним**

Цей вислів означає, що людина не може жити тільки фізичною їжею. У Біблії він використовується для позначення того, що людина також потребує духовної їжі.

**Обітована земля**

Цей вислів означає місце, яке обіцяв Бог ізраїльтянам. У Біблії він використовується для позначення місця, де люди можуть знайти мир і щастя.

**Терновий вінець**

Цей вислів означає страждання. У Біблії він використовується для позначення тернового вінця, який був надітий на голову Ісуса Христа під час його розп'яття.

**Тридцять срібників**

Цей вислів означає гроші, які Юда отримав за те, що зрадив Ісуса Христа. У Біблії він використовується для позначення грошей, які не можуть купити щастя.

**Хліб насущний**

Цей вислів означає необхідний для життя. У Біблії він використовується для позначення їжі, яка необхідна для фізичного виживання.

**Хто сіє вітер, пожне бурю**

Цей вислів означає, що дії людини мають наслідки. У Біблії він використовується для позначення того, що люди повинні бути обережними зі своїми словами та вчинками, оскільки вони можуть призвести до негативних наслідків.

Вас заинтересует