проект на тему "Подорож Україною"

10 реч.

СРОЧНО!!!!!!

3-клас

Ответы

Ответ дал: oldscholar
394
Подорож Україною

Нам пощастило жити у дуже гарній країні: в Україні є дуже багато місць, якими можна пишатися. Милуватися красотами нашої природи можна безкінечно. Заповідник Асканія-Нова і Карпати, кримські гори та приазовські степи, величний Дніпро та Дністер, густі ліси... І не перелічити місць, які неодмінно слід відвідати.

Історичних та архітектурних пам'яток в Україні теж дуже багато. Якщо присвячувати кожну відпустку подорожам, навіть життя може не вистачити, щоб відвідати їх усі. Лише у Києві стільки цікавого, що щонайменше на місяць вистачить. Велична Києво-Печерська лавра, ніжно-блакитна Андріївська церква, мов спрямована у небо, оригінальний будинок з хімерами... А скільки у Києві музеїв! 

У кожній області нашої країни є багато цікавих місць. Старовинне мiсто Луцьк з безліччю історичних будівель, місто Кам'янець-Подільський, яке зберегло дух середніх віків... Про це можна розповідати безкінечно, але краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Подорожуйте Україною - їй безумовно є чим пишатися!
Вас заинтересует